Logo

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Καλλιθέα και Ομόνοια



 
 

tsigara 13-8-2014Στη συλληψη τριών ατόμων, δύο Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, στην Καλλιθέα και στην Ομόνοια για κατοχή και διακίνηση λαθραίων...

τσιγάρων προχώρησαν το τελευταίο διήμερο οι διωκτικές αρχές.

Αναλυτικότερα:

1. Συνελήφθησαν προχθές (11-8-2014) το πρωί, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλλιθέας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 80 και 68 ετών, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω ημεδαποί κατελήφθησαν να κατέχουν σε διαμέρισμα όπου διέμενε ο 80χρονος στην περιοχή της Καλλιθέας, 4.266 πακέτα τσιγάρων και 33 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

2. Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το πρωί, στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει 3.757 πακέτα τσιγάρων και 20 πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ομονοίας.

Σημειώνεται, ότι οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις