Logo

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα



 
 

griveas vatsika 18-9-2014Προθεσμία για τη Δευτέρα ζήτησαν και πήραν, προκειμένου να απολογηθούν, ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα...

βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Το ζευγάρι, που οδηγήθηκε την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, εκδόθηκε από τη Βρετανία στην Ελλάδα, την Τετάρτη. Η αίτηση δικαστικής συνδρομής για την έκδοση του ζεύγους Γριβέα στην Ελλάδα από το Λονδίνο συζητήθηκε από βρετανικό δικαστήριο στις 24 Ιουλίου, και μέχρι την έκδοση της απόφασης είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μέχρι τη Δευτέρα, θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Σύμφωνα με τον συνήγορό τους Γιώργο Καψή, οι κατηγορούμενοι για παράνομες δανειοδοτήσεις από το Τ.Τ. επί διοικήσεως Άγγελου Φιλιππίδη, αρνούνται τις κατηγορίες.

Υποστηρίζουν, ότι τα δάνεια ύψους 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του 2009, για τη νεοσύστατη εταιρεία C&C International Ανώνυμος Εμπορική Ξενοδοχειακή και Εταιρεία Συμμετοχών, διατέθηκαν για τους σκοπούς που ελήφθησαν.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται, ότι τα χρήματα δεν κατέληξαν σε προσωπικούς λογαριασμούς τους, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο και θα προσκομίσουν, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, στοιχεία που το αποδεικνύουν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Υπόθεση ΤΤ: Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα


Τελευταίες Ειδήσεις