Logo

Κατασχέθηκαν 85 κιλά ακατάλληλου κρέατος στον Πειραιά



 
 

akatallhlo kreas 20-9-2014Στην κατάσχεση νωπού και κατεψυγμένου κρέατος, συνολικού καθαρού βάρους 85 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων...

της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος έγινε σε κρεοπωλείο του Πειραιά, όπου οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν στους ψυκτικούς θαλάμους του καταστήματος διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (ρολό κοτόπουλο, ρολό χοιρινό, σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, κοντοσούβλι, μπούτια και παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα) και αρνίσιες συκωταριές.

Τα παραπάνω προϊόντα κατασχέθηκαν λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης καταλληλότητας επί της συσκευασίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρασκευάστηκαν σε χώρο που δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παρασκευαστηρίου – εργαστηρίου.

Τα τρόφιμα που κατασχέθηκαν χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και η τύχη τους θα κριθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας κτηνιατρικής νομοθεσίας.

Η κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις