Logo

Σάλος στη Μυτιλήνη για την κοπέλα που δήθεν είναι φορέας του AIDS - Τι λέει ο πατέρας της [έγγραφα]



 
 

aids 17-10-2014 copyΈναν 48χρονο υποδεικνύει, ως τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη διαπόμπευση της κόρης του, ο πατέρας της κοπέλας η...

οποία είδε να εμφανίζεται ως δήθεν φορέας του AIDS με αφίσσες με το ονοματεπώνυμό της που γεμισαν τη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της κοπέλας υποστηρίζει σε επιστολή του προς το Lesvosnews πως η διαπόμπευση έγινε για προσωπικούς λόγους από συγκεκριμένο 48χρονο, με τον οποίο η κόρη του είχε σχέση πριν αρκετό καιρό.

Παράλληλα, ο πατέρας με έγγραφα ιατρικής γνωμάτευσης αποδεικνύει πως η κόρη του δεν  έχει μολυνθεί από AIDS.

Συγκεκριμένα ο πατέρας της κοπέλας αναφέρει στην επιστολή του: 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα τη κόρης μου, η οποία έχει από το πρωί διαπομπευτεί άδικα, αφού ζούμε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία, όπου μία ανεύθυνη κουβέντα, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και εξευτελισμού, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η κοπέλα, για την οποία έγινε όλη αυτή η διαπόμπευση, είναι κόρη μου. Πριν κάποια χρόνια, είχε μία σχέση με τον 48χρονο τώρα Δ.Κ. με τον οποίο δεν έχει πλέον, καμία απολύτως επαφή εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κόρη μου έχει κιόλας παντρευτεί" ήταν τα λόγια του πατέρα. Ο εν λόγω κύριος, της δημιουργεί συχνά τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως δεν μπορεί ένα μέσο ενημέρωσης, να γράφει για κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία ότι έχει AIDS. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου, με τον ιό του AIDS. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες έχουμε μπει, από σήμερα το πρωί. Ηδη έχει διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα και ο εν λόγω κύριος αναζητείται, για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Επίσης έχει κληθεί να καταθέσει και η συντάκτρια του ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης μας και θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου, για την περιπέτεια στην οποία μας έχουν εμπλέξει».

Η ιατρική γνωμάτευση

Οι γονείς της κοπέλας μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και την περιβόητη ιατρική γνωμάτευση, που είναι του 2010, η οποία αποδεικνύει ότι η κόρη τους δεν έχει προσβληθεί από AIDS.

mytilhnh1 17-10-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2014 από directNEWS.gr 

σχετικά θέματα:

Μυτιλήνη: Αφισοκόλλησαν ιατρική γνωμάτευση φορέα του AIDS!


Τελευταίες Ειδήσεις