Logo

Ζάκυνθος: Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» και το Καλαμάκι [φωτο]



 
 

zakynthos1 24-10-2014Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» τα ξημερώματα της Παρασκευής και το Καλαμάκι Ζακύνθου προκαλώντας σημαντικές ζημιές στην....

περιοχή. 

Στο νησί επικρατούσαν από την Πέμπτη άσχημες καιρικές συνθήκες, ωστόσο οι κάτοικοι του Καλαμακίου είδαν το... χάρο με τα μάτια τους μέσα στη νύχτα, καθώς η περιοχή τους "φωτίστηκε" και ένας ανεμοστρόβιλες άρχισε να σηκώνει τα πάντα ψηλά. 

Ο ισχυρός άνεμος έριξε κάτω ελαιόδεντρα, πήρε τις σκεπές από στάβλους και μαντριά, ενώ κατέστρεψε μπαλκόνια καθώς και ό,τι βρέθηκε στο διάβα του.

Όπως επισημαίνει το imerazante, η μανία του ανεμοστρόβιλου, ευτυχώς, δεν έγινε η αιτία  για ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμούς, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. 

zakynthos2 24-10-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζάκυνθος μπαίνει στο "στόχαστρο" των ανεμοστρόβιλων, αφού τα τελευταία χρόνια το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες υλικές ζημιές στις περιοχές του Αργασίου και του ΚΤΕΟ. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ανεμοστρόβιλοι θα κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους τα επόμενα χρόνια, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις