Logo

Ξάνθη: Ανήλικος ληστής για μια σακούλα.... τσιγάρα



 
 

astynomia 1-11-2014Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος συνεργός του επιτέθηκαν σε έναν 25χρονο που περπατούσε στην Ξάνθη με μια σακούλα....

γεμάτη πακέτα τσιγάρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ο 25χρονος περπατούσε σε δρόμο της Ξάνθης. Ο ανήλικος και ο 19χρονος συνεργός του προσέγγισαν το θύμα και με τη χρήση σωματικής βίας του άρπαξαν μια σακούλα, η οποία περιείχε 57 πακέτα τσιγάρων.

Στη συνέχεια, ο 17χρονος και ο 19χρονος απείλησαν το θύμα τους να μην καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία γιατί θα έχει κακά ξεμπερδέματα, ενώ, στη συνέχεια, τον απείλησαν να μην καταγγείλει το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία, μετά από καταγγελία του περιστατικού, διενήργησε εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, καταφέρνοντας το απόγευμα της ίδιας ημέρας να εντοπίσει και να συλλάβει τον 17χρονο δράστη.

Όπως αναφέρει το thrakitoday, στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Σημειώνεται, ότι ο  συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Ξάνθης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις