Logo

Κρήτη: Βρετανός κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά του



 
 

vretanos kakopoihsh 30-1-2015Ο εφιάλτης δύο κοριτσιών που είχε γίνει στοιχείο της καθημερινότητάς τους εδώ και τρία χρόνια περίπου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από περιοχή του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο κορίτσια εκ των οποίων το ένα ανήλικο...

Η καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία έλεγε ότι ο ανάδοχος πατέρας τους τα κακοποιούσε σεξουαλικά!

''Πρωταγωνιστής'' αυτής της φρικιαστικής ιστορίας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, είναι ένας 55χρονος άνδρας από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος της περιοχής ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο από τα πέντε παιδιά που έχει υιοθετήσει.

Την Παρασκευή, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον 55χρονο Βρετανό ύστερα από εισαγγελική εντολή, προκειμένου να ερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν από τα κορίτσια.

Ο άνδρας κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Αυτό που φαίνεται να έχει προηγηθεί της καταγγελίας, έκανε εντύπωση ακόμα και στους αστυνομικούς, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βρετανός απειλούσε τα δύο κορίτσια, ώστε να μην αποκαλύψουν στις αρχές τα όσα περνούσαν στα χέρια του.

Για τις ίδιες όμως το μαρτύριο ήταν ήδη μεγάλο και έτσι δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, κατήγγειλαν το περιστατικό.

Για την υπόθεση, έχουν ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστικές εξετάσεις προκειμένου να αποδειχθούν τα όσα καταγγέλθηκαν με την προανάκριση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις