Logo

Κιλκίς: Συλλήψεις τεσσάρων αλλοδαπών για ληστεία



 
 

syllhpsh 27-3-2015Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Ειδομένης, 4 αλλοδαπούς...

ηλικίας από 21 ετών έως 37 ετών.

Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν για ληστεία που έγινε την Τετάρτη σε βάρος μεταναστών στην Ειδομένη Κιλκίς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία και σύσταση και συμμορία. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω μαζί με άλλα 4 άγνωστα άτομα, την Τετάρτη το βράδυ στη Ειδομένη, με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 3 αλλοδαπούς ηλικίας 29 ετών και 30 ετών, το συνολικό ποσό των 450 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα τα οποία κατείχε ο 34χρονος συλληφθείς.

Επιπλέον ο 34χρονος διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ο 21χρονος συλληφθείς είχε παραβιάσει τους περιορισμούς διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στην ΕισαγγελίαΠρωτοδικών Κιλκίς.

Σημειώνεται, ότι οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή των εμπλεκομένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις