Logo

Θα διέθετε στην αγορά 1.102 κιλά ακατάλληλα όστρακα [φωτο]



 
 

ostraka3 1-4-2015Ένας τόνος και 102 κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν την Τρίτη το πρωί, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, στελέχη των γραφείων Αλιείας και...

Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εντόπισαν στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Μέστης, ιδιωτικής χρήσης επιβατικό όχημα που οδηγούσε 50χρονος με ρυμουλκούμενο τρέιλερ που μετέφερε χωρίς παραστατικά, με σκοπό την πώληση, 33 σάκους με όστρακα είδους «αχιβάδα», συνολικού βάρους 630 κιλών και 20 σάκους με όστρακα του είδους «τελλίνα», συνολικού βάρους 469 κιλών.

Το σύνολο των παραπάνω οστράκων, ύστερα από εξέταση από το αρμόδιο τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, κρίθηκε ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Επιπρόσθετα, μετά από διενέργεια τροχονομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω οδηγός στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς και ισχύοντος ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το ανωτέρω ΙΧΕ όχημα και το τρέιλερ.

Ο 50χρονος συνελήφθη και το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί προανάκριση κατέσχεσε το αυτοκίνητο, το τρέιλερ και τα όστρακα, τα οποία θα καταστραφούν.

ostraka 1-4-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ostraka2 1-4-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις