Logo

Νταλίκα συγκρούστηκε με τζιπ στη Στυλίδα – Δύο τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

troxaio6 Stulida 1-4-2015Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας- Στυλίδας, στη νέα διασταύρωση μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν μία νταλίκα συγκρούστηκε με ένα τζιπ, με αποτέλεσμα...

τον τραυματισμό των οδηγών, που μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 41χρονος οδηγός του Vitara φορούσε ζώνη και είχε την τύχη με το μέρος του, αφού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας σε σχετικά καλή κατάσταση.

Στο νοσοκομείο επίσης διακομίσθηκε, κυρίως για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας.

Ο οδηγός του Vitara κινούταν στην παλιό δρόμο Λαμίας - Βόλου, από Καραβόμυλο προς Στυλίδα, ενώ η νταλίκα βγήκε από το νέο αυτοκινητόδρομο στην έξοδο προς Στυλίδα που στο συγκεκριμένο σημείο διασχίζει κάθετα την παλαιά εθνική οδό.

Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φανάρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και πριν από λίγες ήμερες στο ίδιο σημείο έγινε επίσης σοβαρό τροχαίο.

troxaio7 Stulida 1-4-2015

troxaio Stulida 1-4-2015

troxaio2 Stulida 1-4-2015

troxaio3 Stulida 1-4-2015

troxaio4 Stulida 1-4-2015

 troxaio5 Stulida 1-4-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις