Logo

Δράμα: Πετούσε κροτίδες μέσα από το Ι.Χ. του



 
 

krotides sullhpsh Drama 27-4-2015Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Δράμας σε έναν 26χρονο, ο οποίος πυροδοτούσε κροτίδες και τις πετούσε στον δρόμο μέσα από το Ι.Χ., τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς, να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο του και...

να προβαίνει στην πυροδότηση και ρίψη δύο κροτίδων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στη συνέχεια, σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ο δράστης δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο 26χρονος απέρριψε άλλες τέσσερις κροτίδες, εκ των οποίων οι 2 αναφλέγησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, λόγω του ισχυρού κρότου (ακουστικό τραύμα), ο οδηγός του περιπολικού.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, εντόπισαν και κατέσχεσαν πέντε κροτίδες.

Επίσης, κατασχέθηκαν, δύο κροτίδες και υπολείμματα των πυροδοτημένων κροτίδων, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 26χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον, σε βάρος του 26χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και απείθεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις