Logo

Ουάσιγκτον: Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της οικογένειας Σαββόπουλου - Αμοιβή 100.000 δολαρίων για πληροφορίες [βίντεο+φωτο]



 
 

savopoulos2 20-5-2015Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από την άγρια δολοφονία του ζεύγους Σάββα και Έιμι Σαβόπουλος, 46 ετών και 47 ετών, αντίστοιχα, του 10χρονου γιού τους, Φίλιπ και της οικιακής βοηθού, Βεραλίσια Φιγκερόα, 57 ετών. Τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα μέσα στην...

πολυτελή βίλα της πλούσιας Ελληνοαμερικανικής οικογένειας στο Άρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον.

Οι διωκτικές αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση την υπόθεση χωρίς προς το παρόν να έχουν βρει κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο για τον δράστη ή τους δράστες της στυγερής δολοφονίας Για τη διευκόλυση του έργου της η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται τρέχοντας από το σπίτι της οικογένειας.

Ηδη, σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα ενημερωσης προσφέρεται αμοιβή 100.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη εμπλεκόμενου στο φονικό.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι τα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι και έντονα σημάδια βασανισμού. Οι δράστες, όπως εκτιμάται πυρπόλησαν το σπίτι για να καλύψουν τα ίχνη τους. Στη βίλα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να γνώριζε τους δράστες.

savopoulos3 20-5-2015

Γείτονες έχουν καταθέσει ότι έβλεπαν στη γειτονιά ύποπτες φυσιογνωμίες λίγη ώρα πριν την εκδήλωση της φωτιάς στη βίλα.  

savopoulos4 20-5-2015

Οι δυο κόρες του ζευγαριού, η 19χρονη  Αμπιγκέιλ, και η 16χρονη Κατερίνα έλειπαν από το σπίτι την ώρα της δολοφονίας 

savopoulos5 20-5-2015

Κατάσταση ομηρίας; 

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θύματα κρατούνταν όμηροι πριν ο δράστης ή οι δράστες τους δολοφονήσουν. Όπως λένε η ομηρία προκύπτει από το ηχητικό και γραπτό μήνυμα που έστειλε την προηγούμενη ημέρα ο Σάββας Σαβόπουλος στη δεύτερη οικιακή βοηθό και με το οποίο της ζητούσε να μην πάει στο σπίτι τους με την πρόφαση ότι η σύζυγός του ήταν άρρωστη.

savopoulos6 20-5-2015

Ο Ελληνοαμερικανός Σάββας Σαβόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος στην κατασκευαστική εταιρεία American Iron Works και, όπως εκτιμάται, οι δράστες κάτι επεδίωκαν να αποσπάσουν από το θύμα τους. 

savopoulos7 20-5-2015

Η πολυτελής βίλα στην οποία διέμεναν τα θύματα βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Ουάσιγκτον. Πρόκειται για μια από τις καλύτερα φυλασόμενες περιοχές της χώρας αφού απέναντι από το σπίτι των Ελληνοαμερικανών διαμένει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Σάββας Σαβόπουλος είναι γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Ουάσιγκτον, είχε αναπτύξει φιλανθρωπική δραστηριότητα ενώ παλαιότερα είχε προσκληθεί στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Πόρσε του ζευγαριού πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη ή από τους δράστες, καθώς το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο έξω από την πόλη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις