Logo

Αγία Βαρβάρα: Ρομά παρέσυρε και σκότωσε με το Ι.Χ. ... λάθος άνθρωπο!



 
 

kavgas agia barbara 22-5-2015Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ δύο Ρομά το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ήταν γύρω στις 10:00 το πρωί, όταν οι φωνές των δύο ανδρών σήκωσαν στο πόδι τους κάτοικους της περιοχής. Όμως, η κατάσταση άμεσα φάνηκε να εκτονώνεται...

Ωστόσο, το θέμα δεν είχε λήξει για τον έναν εκ των δύο εμπλεκόμενων, ηλικίας 22 περίπου ετών, που πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά στην περιοχή, αναζητώντας τον άνδρα με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχε λογομαχήσει.

Κάποια στιγμή, πιστεύοντας πως εντόπισε τον στόχο του, επιτάχυνε το αυτοκίνητό του και παρέσυρε έναν 42χρονο κάτοικο της περιοχής -άσχετο με το περιστατικό- τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Έπειτα, εγκατέλειψε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Παρόλο που οι αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ο δράστης κατάφερε να γίνει καπνός.

Εν συνεχεία, οι εξαγριωμένοι περίοικοι πήγαν στο κατάστημα του νεαρού και το έκαναν «γυαλιά καρφιά».

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο, υπό τον φόβο νέας έντασης, με τις Αρχές, αλλά και τους κάτοικους της περιοχής να κάνουν λόγο για ενδεχόμενες πράξεις αντεκδίκησης από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις