Logo

Λάρισα: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία του 21χρονου; - Επιχείρησαν να κάψουν το πτώμα



 
 

astynomia 27-3-2015Ως έγκλημα πρωτοφανούς σκληρότητας χαρακτηρίζεται από τοπικές αστυνομικές πηγές η δολοφονία του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, το πτώμα του οποίου εντοπιίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας. Υπενθυμιζεται, ότι ο άτυχος νεαρός...

είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη το βράδυ και οι οικείοι του είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, καθώς η απουσία του τους είχε ανησυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλες τις εκδοχές για το κίνητρο της δολοφονίας, μεταξύ των οποίων και η πιθανότητα να πρόκειται για έγκλημα αντεκδίκησης λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Όπως αναφέρει το onlarissa, από τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι ο 21χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια, ο δράστης ή οι δράστες του φονικού έβαλε-έβαλαν φωτιά σε συγκεκριμένο σημείο του άψυχου σώματος! Επίσης, πριν το θάνατό του ο νεαρός φέρεται να έχει δεχθεί αρκετή σωματική βία.

Ήδη, στο πλαίσιο της προανάκρισης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας έχει προχωρήσει από το Σάββατο σε προσαγωγές ατόμων σε μια προσπάθεια να λύσει το μυστήριο του άγριου φονικού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν,  αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που έχει παραγγελθεί. Τη Δευτέρα η σορός του 21χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διενεργηθεί εκεί η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρχει νεκροτόμος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 21χρονος με τραύμα στο κεφάλι

Θρίλερ με 21χρονο αγνοούμενο που βρέθηκε νεκρός στην Αγιά Λάρισας


Τελευταίες Ειδήσεις