Logo

Τι απαντά ο Π. Τατούλης για τις καταθέσεις που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο δωροδοκίας



 
 

tatoulis restis 29-7-2015Πολιτικές σκοπιμότητες διαβλέπει ο εκ των υποψηφίων για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Τατούλης, πίσω από το δημοσίευμα του directnews.gr (διαβάστε εδώ) που αποκάλυπτε, ότι μαρτυρικές καταθέσεις τον εμφανίζουν να έχει δωροδοκηθεί με 15 εκατομμύρια ευρώ...

από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε για λογαριασμό του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου υποστηρίζει ότι «οι δυνάμεις που συντηρούν τα συστήματα της διαφθοράς» τον κυνηγούν και τον εκβιάζουν προκειμένου... να χαλάσουν την «ανεπιτήδευτη σχέση του με το λαό και τους ανθρώπους»!!!

Ακόμη, θεωρεί τιμή του και καμάρι του, ότι το 2007, τα έβαλε με τον Κώστα Καραμανλή «το πιο ισχυρό τότε πολιτικό πρόσωπο της χώρας», όπως τον χαρακτηρίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι δυνάμεις που συντηρούν τα συστήματα της διαφθοράς ξαναχτύπησαν. Με καταθέσεις «δήθεν» αληθινές και πασίδηλα ψεύδη για μια ακόμα φορά προσπαθούν να με εκβιάσουν.

Τους υπενθυμίζω ότι το 2007 όταν μιλούσα για τα προβλήματα που έρχονταν στη χώρα (τις φρικτές συνέπειες των οποίων βιώνουν εδώ και καιρό αδιέξοδα οι πολίτες) δεν δίστασα να τα βάλω με το πιο ισχυρό τότε πολιτικό πρόσωπο της χώρας.

Στέλνω ένα μήνυμα προς όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια συκοφάντησής μου, ότι δεν φοβάμαι κανέναν και δεν μπορεί κανείς να με εκβιάσει.

Επαναλαμβάνω ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για την ανάταξη των παραγωγικών πατριωτικών δυνάμεων της, με κύριο σημείο αναφοράς την ενότητα του Ελληνικού λαού, η οποία πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε κόστος, μέσα από ένα δοκιμασμένο και αποτελεσματικό μοντέλο διακυβέρνησης.

Πριν από χρόνια, αυτές οι δυνάμεις της βαθιάς συντήρησης αντιλήφθηκαν ότι η όποια μεθόδευση εναντίον μου έπεφτε στο κενό. Η ανεπιτήδευτη σχέση μου με το λαό και τους ανθρώπους ήταν πάντοτε η μεγάλη μας δύναμη (η δίκη μου και των συμπολιτών μου). Να γνωρίζουν καλά ότι και πάλι αυτή η σχέση θα κερδίσει».

Για την... ταμπακέρα τσιμουδιά

Το directnews.gr ουδόλως ενδιαφέρεται για τις πολιτικές βλέψεις του κυρίου Τατούλη και τις σχέσεις του με τ' άλλα ηγετικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Αντιπαρέρχεται και τον "κουτσαβακισμό" του για δήθεν σχέσεις της ιστοσελίδας μας με τα «συστήματα της βαθιάς συντήρησης και της διαφθοράς», αφού μόνο γέλιο προκαλούν.

Θα αναμένουμε από τον κύριο Τατούλη να απαντήσει και για την... ταμπακέρα. Δηλαδή για όσα αναφέρει στις καταθέσεις ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, ο 56χρονος αρχιτέκτονας - μηχανικός, Χαράλαμπος Στάικος.

Εκείνος είναι που τον εμπλέκει στη δωροδοκία υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι ήταν παρών την ώρα που ο Αν. Πάλλης φέρεται να του δίνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος υποστηρίζει, επίσης, ότι είχε δει πολλές φορές τον Π. Τατούλη στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία, στη Βούλα.

Εξάλλου, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, σε δική του μήνυση έχει αναφέρει, ότι ο Π. Τατούλης ήταν αυτός που τον έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με τον Αν. Πάλλη και από τότε τον έκανε στενό του συνεργάτη.

Τέλος, ο μάρτυρας Χαρ. Στάικος έχει δώσει τρεις ένορκες καταθέσεις για την υπόθεση της δωροδοκίας με την παρουσία επτά συνολικά εισαγγελικών λειτουργών και συγκεκριμένα των: Χαράλαμπου Λακαφώση, Ευγενίας Κυβέλου, Ελένης Σίσκου, Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα, Γιώργου Καλούδη και Ροζαλίας Λάλλη.

Εάν οι καταθέσεις αυτές είναι αξιόπιστες ή όχι, η μόνη αρμόδια να το κρίνει είναι η Δικαιοσύνη και όπως από την πρώτη στιγμή διευκρινίσαμε, όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας.

Αρκεί, φυσικά, να μην βρεθούν κάποιοι μπράβοι να επιτεθούν στο μάρτυρα έξω από το νεκροταφείο του Παπάγου και να τον κακοποιήσουν βάναυσα. Ή να απειλήσουν ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά του και στη γυναίκα του. Ή, υπό την απειλή όπλου, να τον σέρνουν σε Κ.Ε.Π. να υπογράφει υπεύθυνες δηλώσεις. Ή, υπό καθεστώς τρομοκρατίας, να τον μεταφέρουν σε αστυνομικό τμήμα για να ανακαλέσει καταθέσεις του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μην κάνει το λάθος ο κύριος Τατούλης να θεωρήσει φαντασίες των δημοσιογράφων όλα αυτά που έχει υποστεί μέχρι σήμερα ο εν λόγω μάρτυρας.

Καλό θα ήταν να ρωτήσει πρώτα και τον Αν. Πάλλη και τον Β. Ρέστη, αφού εκείνοι ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες για τα παραπάνω περιστατικά...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Κατάθεση - φωτιά εμπλέκει σε δωροδοκία υποψήφιο για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας

Για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης διώκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης - Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα


Τελευταίες Ειδήσεις