Logo

Πέλλα: Έκλεψε ηλικιωμένο παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ



 
 

kloph hlikiwmenos 31-7-2015Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία ηλικιωμένου σε χωριό της Πέλλας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας...

45χρονος Έλληνας, ο οποίος υποδυόταν υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 45χρονος πήγε σε οικία 83χρονου και με το πρόσχημα διόρθωσης υποτιθέμενης βλάβης στο ηλεκτρικό κύκλωμα και πρόκλησης δήθεν πυρκαγιάς εξαιτίας της βλάβης, έπεισε τον ηλικιωμένο να τοποθετήσει σε σημείο που του υπέδειξε, το ποσό των 560 ευρώ, 200 δολάρια Αυστραλίας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Στη συνέχεια αιφνιδιαστικά αφαίρεσε τα χρήματα και τα άλλα αντικείμενα και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει κοντά στην οικία.

Σημειώνεται ότι, ο παραπάνω έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για τα ίδια αδικήματα, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις