Logo

Είχαν «ρημάξει» τα Ι.Χ στην παραλιακή Βάρκιζας - Αλίμου



 
 

diarrhkseis ix 1-9-2015Τουλάχιστον 22 διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην παραλιακή ζώνη από την Βάρκιζα έως τον Άλιμο έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 42χρονος και ένας 58χρονος, που συνελήφθησαν στη Βάρκιζα...

Ειδικότερα, από το Τ.Α. Βάρης συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, για την πρόληψη και την αποτροπή διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα που είναι σταθμευμένα σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης πλησίον πλαζ και καταστημάτων στην παραλιακή ζώνη.

Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί της παραπάνω ομάδας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο προαναφερόμενους ημεδαπούς δράστες, οι οποίο λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο ελεύθερης στάθμευσης πλησίον οργανωμένης πλαζ στην περιοχή της Βάρκιζας.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Βάρης, οι συλληφθέντες το τελευταίο τρίμηνο μετέβαιναν, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 58χρονου, σε ελεύθερους χώρους στάθμευσης στην παραλιακή ζώνη, παραβίαζαν τις πόρτες Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις