Logo

Φορολογικοί έλεγχοι - Στο ''δόκανο'' καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική



 
 

forologikoi elegxoi 4-9-2015Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντόπισε κρούσματα φοροδιαφυγής (μη έκδοση αποδείξεων) σε κινητά και ακίνητα καταστήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος...

σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε κατά το διήμερο 2 και 3 Σεπτεμβρίου, συντονισμένους ελέγχους για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, ελέγχθηκε μεγάλος αριθμός καταστημάτων εστίασης και κέντρων διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κινητά καταστήματα στην περιοχή Άγιος Μάμας Χαλκιδικής, όπου πραγματοποιούταν εμποροπανήγυρη.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν εννέα φορολογικές παραβάσεις σε ισάριθμα καταστήματα, για μη έκδοση συνολικά 28 αποδείξεων.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε. κ.λπ.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις