Logo

Αργολίδα: Έκρυβαν σε τρία σπίτια 112 κιλά λαθραίου καπνού



 
 

lathraios kapnos 5-9-2015Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 51,51 και 58 ετών, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους...

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου στην οικία του ενός 51χρονου βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 80 κιλών, στην οικία του άλλου 51χρονου βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 14,350 κιλών, ενώ στο σπίτι του 58χρονου βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 18,35- κιλών.

Οι ποσότητες του λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν και θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις