Logo

Δρίτσας: Δεν μετατέθηκαν λιμενικοί που ερεύνησαν την υπόθεση του Noor One



 
 

dritsas 8-10-2015Δεν υπήρξε καμία μετάθεση στελέχους του λιμενικού σώματος που είχε συμβολή στη διερεύνηση της υπόθεσης του «Noor 1», με τους 2 τόνους ηρωίνης, διαβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας...

Αφορμή για τη δήλωση του υπουργού στάθηκε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έκανε λόγο «για αιφνίδια απομάκρυνση στελεχών του σώματος από τη διερεύνηση της υπόθεσης».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επικαλέστηκε δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", σύμφωνα με το οποίο μετατέθηκαν αιφνιδιαστικά από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, τρεις τρεις λιμενικοί, που φέρονται ότι είχαν συμβάλει αποφασιστικά στην αποκάλυψη του παράνομου φορτίου του πλοίου «Noor 1».

O υπουργός προσθέτει, επίσης, ότι οι ελάχιστες μεταθέσεις ή μετακινήσεις που πραγματοποιήθηκαν έγιναν μετά από αίτημα των ιδίων και δεν αφορούν σε στελέχη που συμμετέχουν στη διερεύνηση της υπόθεσης του Noor One.

Ο κ. Δρίτσας διαβεβαιώνει, τέλος, ότι για ακόμη μια φορά το υπουργείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του λιμενικού θα ανταποκριθούνε στην υποχρέωση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, σε συνεργασία με τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρεμποδιστεί ή να καθυστερήσει η περαιτέρω έρευνα, λόγω μεταθέσεων ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-10-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Διατάχθηκε έρευνα για την πρόεδρο που θα δίκαζε την υπόθεση του Noor1


Τελευταίες Ειδήσεις