Logo

Από ασφυξία ο θάνατος της 59χρονης που έπεσε θύμα ληστείας στον Πειραιά



 
 

astynomia 8-2-2016Την ασφυξία αναφέρει ο ιατροδικαστής ως αιτία θανάτου της 59χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή μετά την εισβολή κουκουλοφόρων ληστών μέσα στο σπίτι της στον Πειραιά. Υπενθυμίζεται, ότι η 59χρονη μαζί με τον 75χρονο σύζυγό της έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής θύματα ληστείας από τρία άτομα, μέσα σε διαμέρισμα...

του 6ου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην  οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 25.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφραξαν το στόμα και τη μύτη της 59χρονης, είτε με τα χέρια είτε με κάποιο μαξιλάρι, προκειμένου να μη φωνάξει και τους αποκαλύψει. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνούν την υπόθεσης εστιάζουν ιδιαίτερα στη μαρτυρία του 75χρονου συζύγου, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες. 

Η  59χρονη ακινητοποιήθηκε από τα τρία άτομα την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι από έξοδο με το σύζυγό της, ο οποίος καθυστέρησε να ανέβει στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν, καθώς προσπαθούσε να παρκάρει το ΙΧ αυτοκίνητό του.

Οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά, ενώ όταν έφθασε στο σπίτι και ο σύζυγος τον ακινητοποίησαν και αυτόν και τον έδεσαν.

Ο 75χρονος άνδρας κάποια στιγμή κατάφερε να λυθεί και στο διπλανό δωμάτιο βρήκε νεκρή τη σύζυγό του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Πειραιάς: Νεκρή 59χρονη μετά την εισβολή κουκουλοφόρων ληστών σπίτι της [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις