Logo

Ιερέας ανάρτησε στο Facebook φωτογραφίες από την κηδεία του πατέρα της Πάολα! [βίντεο+φωτο]



 
 

paola 9-2-2016Ο ένας από τους δύο ιερείς, που κήδεψαν τη Δευτέρα στη Συκιά  Χαλκιδικής τον πατέρα της τραγουδίστριας Πάολα, ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο από την ταφή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!  Συγκεκριμένα, η κηδεία του Αλέξανδρου Καραμήτσιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών,  έγινε το μεσημέρι...

της Δευτέρας, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας. Η Πάολα και η οικογένειά της, μαζί με φίλους και συγγενείς συνόδευσαν τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία.

Ο πάτερ Νικόλαος φρόντισε να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες την ώρα της τελετής! Στη συνέχεια ανάρτησε το υλικό στην προσωπική του σελιδα στο Διαδίκτυο. Μεταξυ των φωτογραφιών αυτών περιλαμβάνεται και μία που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της!

Όπως ήταν φυσικό η πράξη αυτή του ιερέα προκάλεσε σάλο. Το θέμα αναφέρθηκε και στην  εκπομπή "Το Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά να μην δείξουν τις φωτογραφίες.

Τι υποστηρίζει ο ιερέας

Ο ιερέας μετά από το σάλο που προκλήθηκε στα social media κατέβασε το υλικό, ενώ μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είπε ότι είναι φίλος της οικογένειας του θανόντος και δεν είχε κακές προθέσεις. Είπε συγκεκριμένα:

«Ο πατέρας της ήταν φίλος μου! Την Πάολα εγώ την πάντρεψα, το παιδί της εγώ το βάφτισα. Τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι ενορίτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο ιερέας και πρόσθεσε: ««Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο για να κατεβάσω τις φωτογραφίες. Από μόνος μου τις κατέβασα γιατί στεναχωρήθηκα από τα αρνητικά σχόλια. Εγώ δεν τις ανέβασα με κακή πρόθεση».

 

paola khdeia 9-2-2016



 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις