Logo

Νεκρή βρέθηκε σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι η αγνοούμενη Ελευθερία Αγραφιώτου [βίντεο + φωτο]



 
 

agrafiwtou 25-5-0216Νεκρή βρέθηκε 34 μέρες μετά την εξαφάνιση της η 69χρονη αγνοούμενη Ελευθερία Αγραφιώτου, καθώς το πτώμα της βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου είχε εντοπιστεί προ ημερών το αυτοκίνητό της...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρκινγκ χρησιμοποιείται από διευθυντικά στελέχη του σούπερ μάρκετ. Όταν ένα εξ αυτών πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τη σορό, που ανήκει σε γυναίκα.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής μεταβαίνουν στον τόπο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της εύπορης Αθηναίας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κάποιος προσπάθησε να βιάσει την 69χρονη αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Ήταν ημίγυμνη, με σκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν πεταμένη δίπλα της.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεσή της είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές από τις 21 Απριλίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ με την υπόθεση της άτυχης γυναίκας είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

agrafiwtou2 25-5-0216

 

 

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτου - Υπόνοιες για απαγωγή αφήνουν οι συγγενείς [βίντεο+φωτο]

Θρίλερ με την εξαφάνιση ευκατάστατης 69χρονης από το Ηράκλειο Αττικής [φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις