Logo

Χειροπέδες στον "χρυσοδάκτυλο" των Σερρών - Είχε διαρρήξει 23 διαμερίσματα



 
 

diarrhkths 27-5-2016Πλούσια δράση και αδυναμία στα κοσμήματα είχε ο 40χρονος διαρρήκτης που έπεσε με επεισοδιακό τρόπο στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Η ανάλυση του τρόπου δράσης του 40χρονου  και η ενδελεχής αστυνομική έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση συνολικά 23 περιπτώσεων διαρρήξεων - κλοπών...

από διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών.

Σε βάρος του 40χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στις 24-05-2016 το βράδυ στις Σέρρες, ο 40χρονος διέρρηξε διαμέρισμα και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 800 ευρώ. Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στις Σέρρες από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο 40χρονος αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, απέρριψε από το όχημα που επέβαινε 2 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος κατά το τελευταίο τρίμηνο διέπραξε ακόμη 22 διαρρήξεις - κλοπές από διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους, απ' όπου αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων, το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι  του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια και 2 βιβλία με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο  40χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις