Logo

Απειλούν την εισαγγελέα στη δίκη του Noor1, Μαρία Τρουπή



 
 

enwsh eisaggelewn 1-8-2016Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, καταγγέλει απειλές προς συγγενικό πρόσωπο της εισαγγελέως Εφετών, Μαρίας Τρουπή. «Οι πρωτοφανείς απειλές και αήθεις εκβιασμοί κατά εισαγγελικών λειτουργών, που έχουν στόχο να πλήξουν τη Δικαιοσύνη και κατ' επέκταση τη Δημοκρατία δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το...

φρόνημα των Ελληνίδων και Ελλήνων εισαγγελέων οι οποίοι παραμένουν πιστοί στις επάλξεις του δικαστικού καθήκοντος» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, με αφορμή τις απειλές που δέχθηκε - από δύο άγνωστα άτομα - συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού της εισαγγελέως Εφετών, Μαρίας Τρουπή.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η κ. Τρουπή είναι η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, που δικάζει την υπόθεση της διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1, η οποία έχει διατυπώσει προς το δικαστήριο μία πρόταση καταπέλτη επί της ενοχής των κατηγορουμένων και έχει ζητήσει την επιβολή των μέγιστων προβλεπόμενων ποινών σε όσους κρίθηκαν ένοχοι.

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η απόφασή του για τις ποινές που θα επιβληθούν σε όσους εκ των κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-8-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις