Logo

Λάρισα: Απήγαγαν, φυλάκισαν και εξέδιδαν 14χρονη με τη βία



 
 

viasmos 1-9-2016Τη φρίκη έζησε μια 14χρονη από τη Λάρισα, στα χέρια ενός 55χρονου που την απήγαγε και την φυλάκισε σε ένα διαμέρισμα, όπου την βίασε και στη συνέχεια την εξέδιδε επί δύο εβδομάδες. Ο 55χρονος συνελήθη το βράδυ της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και σε βάρος του...

σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος της ανήλικης.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την 14χρονη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σήμερα το μεσημέρι, συνελήφθη και ένας 56χρονος, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και για αρπαγή ανηλίκου.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις