Logo

Ο Μιχάλης Τεξακαλίδης, παλαιός οδηγός αγώνων, ο θεατής που σκοτώθηκε στο Ράλι ΔΕΘ



 
 

rali deth nekros 18-9-2016Ο Μιχάλης Τεξακαλίδης, 47 ετών, παλαιός οδηγός αγώνων και βιβλιοπώλης στο επάγγελμα  από το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης ήταν ο θεατής που σκοτώθηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πρώτης ειδικής διαδρομής στο Ράλι ΔΕΘ. Ο άτυχος άνδρας, που παρασύρθηκε από αγωνιστικό...

αυτοκίνητο, βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πιο επικίνδυνο σημείο για να παρακολουθεί κανείς τον αγώνα

Ο 47χρονος παρακολουθούσε την εξέλιξη της πρώτης ειδικής διαδρομής στον δρόμο Παλαιοχωρίου Πολύγυρου. Η θέση στην οποία στεκόταν, δίπλα από το κατάστρωμα του δρόμου, δεν ήταν η ενδεδειγμένη θέση. Όταν, λοιπόν, το αυτοκίνητο Μιτσουμπίσι Λάνσερ, Νο 1 του ράλι με οδηγό τον Γιώργο Φιλιππίδη 39 ετών, και συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα 51 ετών από την Αθήνα, εξετράπη της πορείας του με έξοδο από την διαδρομή επεσε επάνω στον θεατή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Κατά τη μεταφορά του 47χρονου στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Το θλιβερό περιστατικό, που "σημάδεψε" το 49ο Ράλι της ΔΕΘ το οποίο και διεκόπη μετά το δυστύχημα, έγινε στις 09:45 το πρωί. Αμέσως μετά όλα τα αυτοκίνητα του Ράλι με τη συνοδεία του πλοηγού του αγώνα επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη όπου και επρόκειτο να γίνει το απόγευμα της Κυριακής η ολοκλήρωση του αγώνα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ ο οδηγός έχει συλληφθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ράλι ΔΕΘ: Αγωνιστικό αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε θεατή - Διακοπή του αγώνα [φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις