Logo

Σκάνδαλο στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ



 
 

eswterikwn_ypothesewnΠριν λίγες μέρες ο υπεύθυνος, σύμφωνα με το νόμο, διαχειριστής του directnews.gr, έλαβε κλήση – μετά από έγγραφη παραγγελία του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών – να προσέλθει ενώπιον της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Αντικείμενο της κλήσης ήταν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας στις 28 Αυγούστου 2011 με τίτλο «Κέρκυρα: Έφτιαξε βίλα με το… επίδομα της πρόνοιας». (Διαβάστε εδώ)

Πράγματι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μας προσήλθε – όπως είχε νομική υποχρέωση – για να καταθέσει ως μάρτυρας, έχοντας μαζί του όλα τα στοιχεία (με ονόματα και διευθύνσεις) που επιβεβαίωναν το υπό έρευνα ρεπορτάζ.

Ωστόσο, εκεί με οδυνηρή έκπληξη διαπίστωσε ότι αντικείμενο της προκαταρκτικής έρευνας δεν ήταν οι καταγγελίες για ύποπτες διασυνδέσεις υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Κέρκυρα, με γνωστό μεγαλοτοκογλύφο του νησιού.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος αξιωματικός – στο γραφείο του οποίου οδηγήθηκε ο διαχειριστής του directnews.gr – το μόνο που ενδιέφερε την υπηρεσία του ήταν να πληροφορηθεί από πού αντλήσαμε τις πληροφορίες του ρεπορτάζ και αν έχουμε ανταποκριτή στην Κέρκυρα!!!

Έτσι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να καταγράψουν, στην ένορκη κατάθεση που ακολούθησε, οποιοδήποτε στοιχείο είχε σχέση με τις καταγγελλόμενες ΕΚΝΟΜΕΣ πράξεις συναδέλφων τους.

Όμως, με αυτό τον τρόπο καθίστανται συνεργοί στη συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων που διώκονται και τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος…

Το directnews.gr δεν πρόκειται να φοβηθεί, ούτε φυσικά και να σιωπήσει. Όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τους διεφθαρμένους αξιωματούχους της Κέρκυρας θα κατατεθούν ΕΓΓΡΑΦΩΣ, τόσο ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όσο και ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών που εποπτεύει τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η βρώμικη επιχείρηση συγκάλυψης, προκειμένου να μη θιγεί το περιβάλλον της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου, δεν θα περάσει…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-12-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση

Κέρκυρα: Αστυνομικός Διευθυντής απελευθέρωσε χούλιγκαν !


Τελευταίες Ειδήσεις