Logo

Ειδήσεις


 

Επεισόδια σημειώθηκαν την Τετάρτη έξω από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με αφορμή τη συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ατόμων και εκλεγμένων στην τοπική διοίκηση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που θέλησαν να εκφράσουν την διαφωνία τους για ...


 

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς, απέστειλε εξώδικο στην διοίκηση του ΟΣΕ ζητώντας απαντήσεις για τα μονταρισμένα ηχητικά ντοκουμέντα από την νύχτα του εγκλήματος στα Τέμπη. Το συνδικαλιστικό όργανο αξιώνει απαντήσεις για τις αλλοιωμένες συνομιλίες, για τις οποίες είχε μιλήσει αμέσως ...


 

Έξι μέλη του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη σε βάρος της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, Λάουρα Κοβέσι.


 

Μια δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες στον Ταϋγετο, αναμένεται να είναι η αποψινή, καθώς η φωτιά που ξέσπασε αργά το απόγευμα καίει σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.


 

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας Key Bridge, στη Βαλτιμόρη, μήκους 2,57 χιλιομέτρων (1,6 μιλίων), καθώς ένα φορτηγό πλοίο έπεσε πάνω της, τα ξημερώματα της Τρίτης.


 

Μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό άναψαν οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και τις αλλοιωμένες συνομιλίες του σταθμάρχη. Η κυβέρνηση μέσω διαρροών επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που καίνε, ενώ οι αντιπολιτευτικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ με ...


 

Ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα την Παρασκευή το βράδυ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 143 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς δεκάδες στη φονικότερη επίθεση στη Ρωσία από την ομηρία στο σχολείο του Μπεσλάν το 2004.


 

O Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώθηκε από την υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας FSB ότι 11 άνθρωποι συνελήφθησαν μετά την τρομοκρατική επίθεση χθες, Παρασκευή, σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα , μεταξύ των οποίων βρίσκονται 4 που εμπλέκονται άμεσα στο μακελειό, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο ανακοίνωση του ...





 

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Χαρακτηριστικό της ωμότητας, είναι το σκληρό βίντεο που δημοσιεύει το Al Jazeera, που δείχνει ένα ισραηλινό drone να καταδιώκει, να στοχεύει και να σκοτώνει τέσσερις Παλαιστίνιους πολίτες στην περιοχή Sakka στο Khan Younis, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.




 

Την ενεργοποίηση του άρθρου 86 παρ.5 του Συντάγματος, για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη, ζητεί ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.