Logo

Χέδερ Λοκλίαρ: «Το σπέρμα έχει... αντιγηραντικές ιδιότητες»! [βίντεο]



 
 

lcksmskn 19-4-2013Είναι αποδεκτό, κατά γενική ομολογία, ότι ο χρόνος έχει φερθεί μια χαρά στη Χέδερ Λοκλίαρ, η οποία μεγαλώνει με περισσή χάρη. Γι' αυτό και όταν η 51χρονη ηθοποιός...

αποφάσισε να μοιραστεί το "μυστικό" για την τέλεια επιδερμίδα της, όλοι έσπευσαν να ακούσουν τι είχε να πει.

Σε δήλωσή της στην κάμερα του ΤΜΖ, η Λοκλίαρ ρωτήθηκε εάν είχε να κάνει οποιαδήποτε σύσταση σχετικά με αντιγηραντικά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η απάντησή της, ωστόσο, τους άφησε όλους άφωνους, καθώς το τελευταίο πράγμα που περίμεναν να ακούσουν από το στόμα της όμορφης ηθοποιού ήταν το... «Απλά βάζετε σπέρμα στο πρόσωπό σας!».

Αφήνοντας κατά μέρους το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η Λοκλίαρ αστειευόταν ή όχι, στην πραγματικότητα υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να λάβει κανείς σοβαρά τη δήλωσή της, καθώς το σπέρμα όντως μπορεί να έχει αντιγηραντικά οφέλη.

Συγκεκριμένα, το 2009, η χρήση σπέρματος στην επιδερμίδα του προσώπου ως αντιγηραντική θεραπεία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, κατόπιν έρευνας, η οποία διαπίστωσε ότι η σπερμίνη – ένα από τα συστατικά του σπέρματος – έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να... εξομαλύνει τις ρυτίδες.

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-4-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις