Logo

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Κλούνεϊ - Αλαμουντίν [βίντεο+φωτο]



 
 

klounei alamountin 30-9-3014Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολυσυζητημένο γάμο του σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ και...

της διάσημης δικηγόρου, Αμάλ Αλαμουντίν, που έγινε  στη Βενετία.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει φωτογραφίες της Αμάλ με το νυφικό, παρά μόνο του Τζορτζ με το κουστούμι. Το ζευγάρι είχε πουλήσει τα δικαιώματα σε περιοδικά και τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μάλιστα, είχαν απαγορεύσει στους καλεσμένους τους να έχουν κινητά μαζί τους, κατά τη διάρκεια της 30λεπτης θρησκευτικής τελετής.

Η 36χρονη νύφη Αμάλ Αλαμουντίν λάμπει σε ένα δαντελένιο νυφικό Oscar de la Renta κεντημένο στο χέρι με μαργαριτάρια και στρας. «Είναι ένας κομψός σχεδιαστής και ένας κομψός άνδρας», δήλωσε η Αλαμουντίν για τον σχεδιαστή του νυφικού της.

Το σμόκιν του 53χρονου γαμπρού Τζορτζ Κλούνει είναι του Τζόρτζιο Αρμάνι, ενώ τα μανικετόκουμα που φορούσε ήταν δώρα από την σύζυγό του, με το «George» χαραγμένο στα αραβικά. 

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης το Σάββατο σε μια συγκινητική θρησκευτική τελετή, ωστόσο τη Δευτέρα έκανε τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο της Βενετίας.

Ο συγκεκριμένος γάμος ήταν ούτως ή άλλως η χαρά των φωτογράφων: Ένα παραμυθένιο σκηνικό, αυτό των καναλιών της Βενετίας και λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον με τη γυναίκα του Λουτσιάνα Μπαρόσο, ο Τζον Κρασίνσκι και η Εμιλι Μπλαντ, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Ελεν Μπάρκιν, ο Bono και η γυναίκα του Αλι Χιούσον, η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της (και κουμπάρος στο γάμο) Ράντι Γκέρμπερ, ο γνωστός δευτεραγωνιστής και κολλητός του γαμπρού Ρίτσαρντ Κιντ, ο συνεταίρος παραγωγός του Κλούνεϊ Γκραντ Χέσλοβ και η διευθύντρια της Vogue Ανα Γουίντορ.

klounei2 alamountin 30-9-3014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klounei3 alamountin 30-9-3014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klounei4 alamountin 30-9-3014 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klounei5 alamountin 30-9-3014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις