Logo

Eurovision 2015: Ποιοί είναι οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό



 
 

eurovision15 17-2-2015Tην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα αναδειχθεί η ελληνική συμμετοχή στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσω του Ελληνικού Τελικού που διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και το MadTV...

Στον Ελληνικό Τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, θα διαγωνιστούν οι εξής καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά):

Θωμαή Απέργη & Legend από την Panik Records. Η Θωμαή Απέργη επιχειρεί για δεύτερη φορά να πάρει το εισητήριο για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αφού έχει συμμετάσχει και πάλι το 2013 στον ελληνικό τελικό με το τραγούδι "One last kiss". 

Μαρία-Έλενα Κυριάκου από τη Minos EMI – Universal. Η νικήτρια του περσινού The Voice of Greece θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει άλλο ένα όνειρο ζωής...

Barrice από τη Spicy Music. Ο λιγότερο γνωστός καλλιτέχνης σε σχέση με του υπόλοιπους, πολυτάλαντος όμως, με καταγωγή από τη Ρωσία έρχεται στον ελληνικό τελικό δυναμικά. 

C Real από τη Feelgood. Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Υπόσχονται, πάντως, "κάτι πολύ δυνατό και με πολλές εκπλήξεις" σύμφωνα με αποκλειστική δήλωσή τους στο Mad.

Shaya από την Planetworks. Το κορίτσι που ξεκίνησε από την τηλεοπτική εκπομπή ”POP STARS” και το συγκρότημα των Hi5, έχει εξελιχθεί σε μια show-woman που θα προσπαθήσει να εκπροσωπίσει τη χώρα μας στον ευρωπαίκό διαγωνισμό.

Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, των συντελεστών και του τελικού καλλιτεχνικού σχήματος που θα πλαισιώσει τον κάθε υποψήφιο καλλιτέχνη θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους, τα τραγούδια θα μεταδίδονται από όλα τα μέσα της ΝΕΡΙΤ και του MadTV – τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ – προκειμένου να γνωστοποιηθούν στους φίλους του διαγωνισμού.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Eurovision 2015: Ακούστε αποσπάσματα από τα τραγούδια του ελληνικού τελικού

Eurovision 2015: Δείτε τα τραγούδια του ελληνικού τελικού [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις