Logo

Σκάνδαλο παιδεραστίας: Το βίντεο του Νίκου Γεωργιάδη, συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ανήλικα αγόρια



 
 

nikos-gewrgiadhsΓια συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας είχε συλληφθεί στις 30 Νοεμβρίου 2010 στο αεροδρόμιο του Κισινάου στη Μολδαβία, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωγριάδης. Στη συνέχεια ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος επειδή διέθετε διπλωματικό διαβατήριο, το οποίο του παρείχε ασυλία και ο φάκελος...

που είχε σχηματιστεί σε βάρος του "πάγωσε".

Αυτό αποκαλύπτει σε πολυσέλιδο δημοσίευμά του, που συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα και συνεντεύξεις, το περιοδικό HOT DOC. Όπως αναφέρει το περιοδικό, το κύκλωμα προμηθευόταν αγόρια 9 έως 16 ετών από ορφανοτροφεία ή φτωχές οικογένειες και αποκαλύφθηκε από τη Μολδαβική αστυνομία αλλά και μέλη του Δημοσιογραφικού Ερευνητικού Κέντρου που ξεκίνησε την έρευνα για την παιδοφιλία σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας της Δανίας.

Την εποχή εκείνη, ο Νίκος Γεωγριάδης ήταν απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μολδαβία για να επιβλέψει την οικονομία της, εκτελώντας μάλιστα χρέη συμβούλου του υπουργού Βαλερί Λαζάρ. Όπως αναφέρει το HOT DOC, άνδρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων (CCTP) σε συνεργασία με τη Μολδαβική αστυνομία τοποθέτησαν κάμερες μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε ο Γεωγριάδης και κατέγραψαν σε βίντεο κάποιες σεξουαλικές συνευρέσεις του με ανήλικα αγόρια.

Το περιοδικό μάλιστα, φιλοξενεί και συνέντευξη ενός από τα παιδιά, το οποίο υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον Γεωργιάδη, ο οποίος τον είχε καλέσει στο διαμέρισμά του, για... να του κάνει μασάζ έναντι αμοιβής!

Ο Νίκος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του για το μείζον θέμα που έχει προκύψει «στα κατάπτυστα, προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει, η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Συνελήφθη ο Νίκος Γεωργιάδης, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, για παιδεραστία [φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις