Logo

Σταύρος Ψυχάρης: «Απέλυσε» την σύζυγό του από τον ΔΟΛ και την πήρε πίσω με… μπλοκ



 
 

psyxarhsΤο ρητό «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, κ. Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος φέρεται να λειτουργεί πλέον υπό την σκιά μιας κατάρρευσης, η οποία τον οδηγεί σε κινήσεις που προκαλούν αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά...

Τους τελευταίους μήνες είναι πλέον κοινό μυστικό στον ΔΟΛ το περιστατικό με την σύζυγο του εκδότη κ. Χριστίνα Τσούτσουρα-Ψυχάρη, η οποία σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες «απολύθηκε» από τον ίδιο το σύζυγό της!

Κάτι που θα προκαλούσε τεράστια έκπληξη σε άλλες εποχές, όχι όμως εν έτει 2016, που ο ΔΟΛ κινδυνεύει πλέον με κατάρρευση, οι εργαζόμενοι είναι πάνω από τέσσερις μήνες απλήρωτοι και το κλίμα έχει γίνει πολύ βαρύ.

Πάρα πολλοί απλήρωτοι εκ των έσω του Οργανισμού που γνωρίζουν πολύ καλά το παρασκήνιο αυτής της ιδιότυπης απόλυσης για την σύζυγό του εκδότη, είναι έξαλλοι με τον Σταύρο Ψυχάρη που ως σωστός σύζυγος κοίταξε να εξασφαλίσει πρώτη και καλύτερη την συμβία του.

Όπως λένε οι εργαζόμενοι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις που ξέφυγαν από το κτίριο της Μιχαλακοπούλου, η σύζυγος του κ. Ψυχάρη «απολύθηκε» τους πρώτους μήνες της χρονιάς, προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωσή της η οποία δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητη.

Aποζημίωση-μαμούθ

Πρόκειται για εξαψήφιο ποσό-κάποιοι επιμένουν ότι είναι άνω των 150.000 ευρώ-το οποίο υπήρχε εκείνη την εποχή στα ταμεία του ΔΟΛ για το οποίο η κ. Τσούτσουρα-Ψυχάρη χρειάστηκε να βάλει την υπογραφή της στο χαρτί της απόλυσης.

Το ωραίο της ιστορίας δεν τελειώνει εκεί. Αφού απολύθηκε από τον σύζυγό της, επαναπροσλήφθηκε προφανώς επειδή ήταν απαραίτητη στο «Βήμα» με δελτίο παροχής υπηρεσιών!

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι είναι στα όριά τους αφού έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες με την εργοδοσία να κωφεύει και τα διευθυντικά στελέχη να τους μην λένε τίποτε.

Σήμερα έχουν συνέλευση η οποία αναμένεται να είναι θυελλώδης, προκειμένου να αποφασίσουν για το αν θα προβούν σε κινητοποιήσεις διαρκείας μέχρι να δουν το «φως το αληθινό» δηλαδή λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Ένα «φως» το οποίο είδε σε όλη του την λαμπρότητα προ μηνών αποκλειστικά και μόνο η σύζυγος του κ. Ψυχάρη...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2016 από directNEWS.gr πηγή:ereportaz.gr


Τελευταίες Ειδήσεις