Logo

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος



 
 

Athanasios NakosΤην τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη σε ηλικία 63 ετών ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Νάκος, σκορπώντας θλίψη...

στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Ο Θανάσης Νάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέπτνευσε στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Υγεία, όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από εγχείρηση καρδιάς.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε «O Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Αθανάσιος Νάκος, κατέληξε σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από αναπνευστική ανεπάρκεια».

O Θανάσης Νάκος γεννήθηκε στο Βόλο τον Ιανουάριο του 1950 και ήταν παντρεμένος με την πολιτικό μηχανικό Δανάη Τσότση, ενώ είχε δυο παιδιά, το Σταυρή, επίσης πολιτικό μηχανικό και τη μικρή Ροδόπη.

Το 1993 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Από τότε και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν, το 1996, το 2000, το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012 επανεξελέγη πρώτος βουλευτής Μαγνησίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις