Logo

Οργή ομολογιούχων στη ΔΕΘ: «Έχουν αυτοκτονήσει 17 ομολογιούχοι και ο Σαμαράς αρνείται να μας δει» [βίντεο]



 
 

samaras thesssalonikh 6-0-2014Ομολογιούχοι του δημοσίου, που είδαν τις περιουσίες τους να εξανεμίζονται μετά το ''κούρεμα" του Ελληνικού χρέους, πραγματοποίησαν...

το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία ΧΑΝΘ, στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ένας εξ αυτών είχε σύντομη συνομιλία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά την έξοδό του από το περίπτερο 14 της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το thestival, οργισμένοι οι εκπρόσωποι των μικροομολογιούχων δήλωσαν: «Λένε ότι θα έρθει ανάπτυξη. Τα λόγια είναι είναι εύκολα. Αλλά ανάπτυξη με κλεμμένους ομολογιούχους, με ανθρώπους που έχουν εμπιστευθεί το ελληνικό κράτος και αυτό τους έχει κλέψει, δεν μπορεί να έρθει. Μας κοροϊδεύουν συστηματικά τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουν αυτοκτονήσει 17 ομολογιούχοι και ο Σαμαράς αρνείται να μας συναντήσει».

Ένας από τους μικροομολογιούχους, ο  κ. Κοτούλας, είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Το θέμα μας είναι πολύ σοβαρό δώστε μια λύση κύριε πρωθυπουργέ δεν αντέχουμε. Ακούμε όλο υποσχέσεις. Είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας».

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς είπε: «Το γνωρίζω το θέμα και ασχολείται ο υπουργός, ο κ. Σταϊκούρας».

Όπως σημειώνει το thestival, ο ίδιος ο ομολογιούχος είχε σύντομη συνομιλία και πέρυσι στη ΔΕΘ αλλά εκείνη τη φορά με τον πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2014 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις