Logo

Black Friday: Πυροβολισμοί και ξύλο στις αμερικανικές εορταστικές εκπτώσεις [βίντεο]



 
 

black fridayΣκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στα αμερικανικά καταστήματα, κατά την έναρξη των εορταστικών εκπτώσεων...

την Παρασκευή ημέρα γνωστή ως Black Friday, με πρωταγωνιστές αλλόφρονες καταναλωτές που σπρώχνονταν στις ουρές για μια... τηλεόραση.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, έξω από ένα κατάστημα Walmart στο Ταλαχάσι της Φλόριντα.

Θύματα ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Μάρτυρες αναφέρουν, ότι δύο ζευγάρια καυγάδισαν για μια θέση πάρκινγκ και ο ένας από τους άνδρες έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Ένας άλλος άνδρας, στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, έχει καταγραφεί σε βίντεο να απειλεί ότι θα μαχαιρώσει όποιον τολμήσει να σπρώξει τα παιδιά του, στην ουρά έξω από ένα κατάστημα Kmart, όπου οι αγοραστές περίμεναν επί ώρες.

Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, ένας αγοραστής φέρεται να τράβηξε όπλο σε έναν άνδρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ενώ στέκονταν στην ουρά, σε ένα κατάστημα Sears στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

Η "Μαύρη Παρασκευή" ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών και είναι η πρώτη ημέρα των εορταστικών εκπτώσεων στις ΗΠΑ. Τα καταστήματα ανοίγουν από τα ξημερώματα – φέτος μερικά άνοιξαν από το βράδυ των Ευχαριστιών – προσφέροντας δελεαστικές εκπτώσεις.

Πολλές φορές έχουν σημειωθεί εντάσεις στις ουρές, από οργισμένους καταναλωτές που περιμένουν για πολλές ώρες έξω από τα καταστήματα, μέχρι να ανοίξουν, καθώς τα προϊόντα εξαφανίζονται από τα ράφια εν ριπή οφθαλμού.

Τη φετεινή χρονιά, ωστόσο, το 68% των καταναλωτών φαίνεται να προτίμησαν την ασφάλεια του σπιτιού τους, κάνοντας αγορές μέσω διαδικτύου, οι οποίες σημειώσαν αύξηση κατά 17%. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2012 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις