Logo

Βρέθηκε εξωγήινο μικροτσίπ στο κρανίο του Ναπολέοντα;



 
 

albnprt 19-1-2013Ιδιαίτερα προβληματισμένοι φαίρεται να είναι οι επιστήμονες που εξέτασαν τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη...

στο Παρίσι, μετά την ανακάλυψη ενός μικροσκοπικού μικροτσίπ, το οποίο ήταν ενσωματωμένο στο κρανίο του.

Σε παράτολμες δηλώσεις, μάλιστα, προχώρησε ο Δρ. Αντρέ Ντιμπουά, ο επιστήμονας που έκανε αυτή την απίστευτη ανακάλυψη, καθώς δήλωσε σε γαλλικό ιατρικό περιοδικό πως, δεδομένου ότι στην εποχή του Ναπολέοντα δεν υπήρχε ακόμα αυτή η τεχνολογική δυνατότητα, το εμφύτευμα αυτό είναι εξωγήινο – γεγονός, το οποίο σημαίνει, ότι ότι ο Γάλλος αυτοκράτορας είχε απαχθεί κάποια στιγμή από UFO!

«Μέχρι στιγμής, όλες οι ενδείξεις συγκλίνανε στο ότι τα θύματα απαγωγής από εξωγήινους ήταν απλοί άνθρωποι, οι οποίοι δεν έπαιζαν κανέναν ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα. Τώρα, ωστόσο, έχουμε αδιάσειστες αποδείξεις, ότι οι εξωγήινοι ενήργησαν στο παρελθόν με σκοπό να επηρεάσουν την ανθρώπινη ιστορία. Ενδεχομένως, μάλιστα, να συνεχίζουν να το κάνουν», δήλωσε ο Δρ. Ντιμπουά χαρακτηριστικά.

Ο Δρ. Ντιμπουά ανακάλυψε το μικροτσίπ την ώρα που εξέταζε τον σκελετό του Ναπολέοντα, ύστερα από την εκταφή του, για μια έρευνα επιχορηγούμενη από τη γαλλική κυβέρνηση. Σκοπός της έρευνας αυτής ήταν να διαπιστωθεί αν ο Γάλλος αυτοκράτορας και στρατηγός έπασχε από μια διαταραχή της υπόφυσης, η οποία ενδέχεται να συνέβαλε στο μικρό ανάστημά του.

Δεδομένης της έκτασης της οστεϊκής ανάπτυξης γύρω από το μικροτσίπ, ο Δρ. Ντιμπουά πιστεύει ότι η εμφύτευση έγινε όταν ο Ναπολέων ήταν νεαρής ηλικίας. «Τον Ιούλιο του 1794, όταν ακόμα ήταν 25 ετών, ο Ναπολέων εξαφανίστηκε από προσώπου Γης για μία περίοδο αρκετών ημερών. Αργότερα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν κρατούμενος κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος Themidorian, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα αρχείο της σύλληψής του. Προσωπικά πιστεύω ότι τότε ήταν που έλαβε χώρα η απαγωγή του από τους εξωγήινους», είπε ο Δρ. Ντιμπουά.

Από τη στιγμή της εξαφάνισής του και μετά, η άνοδος του Ναπολέοντα ήταν ραγδαία. Μέσα σε έναν χρόνο τέθηκε επικεφαλής του γαλλικού στρατού στην Ιταλία, ενώ κατάφερε με κάποιον "μυστηριώδη" τρόπο να μετατρέψει τα λιμοκτονούντα γαλλικά στρατεύματα σε μια άνευ προηγουμένου μαχητική δύναμη και να συντρίψει τους Ιταλούς. Το 1804 στέφθηκε αυτοκράτορας της Γαλλίας, ενώ η αυτοκρατορία του δεν άργησε να επεκταθεί.

«Ο Ναπολέων χρησιμοποίησε στρατιωτικές στρατηγικές που ήταν 100 χρόνια μπροστά από την εποχή του. Ίσως, το εμφύτευμα να ενίσχυσε, κατά κάποιον τρόπο, τις ικανότητές του. Το εμφύτευμα θα μπορούσε, επίσης, να εξηγήσει τη γνωστή συνήθεια του Ναπολέοντα να έχει το χέρι του πάνω από την καρδιά του. Είναι πιθανό το μικροτσίπ να επηρέαζε τα ηλεκτρικά σήματα από τον εγκέφαλο στην καρδιά του», κατέληξε ο Δρ. Ντιμπουά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις