Logo

ΣΟΚ: 13χρονες ''ανέβασαν'' βίντεο με λίστα συμμαθητριών τους που θέλουν να σκοτώσουν! [βίντεο]



 
 

thrclskll 27-4-2013Δύο 13χρονα κορίτσια από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ πήραν αποβολή από το σχολείο τους μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο...

YouTube,  στο οποίο απειλούσαν ανοιχτά να σκοτώσουν αρκετές συμμαθήτριές τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι 13χρονες ανάρτησαν οι ίδιες στο διαδίκτυο το βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και στο οποίο κατονομάζουν 10 - 12 συμμαθήτριές τους που θα «ήθελαν να σκοτώσουν» και «να μαχαιρώσουν».

Μάλιστα, στο επίμαχο βίντεο, το οποίο κατέβηκε άμεσα από το YouTube, μία από τις 13χρονες καυχιέται ότι είναι «καλή δολοφόνος» και εξηγεί γιατί θέλει να βλάψει τις συμμαθήτριές της. «Έχω ιδιαίτερες δολοφονικές ικανότητες» ακούγεται να λέει, ενώ, αναφερόμενη σε μία συγκεκριμένη συμμαθήτριά της, προσθέτει: «Σκέφτομαι να την σκοτώσω. Δεν ξέρω γιατί. Απλά είναι ενοχλητική».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα μίας εκ των απειλούμενων μαθητριών, δήλωσε ότι οι απειλές ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια μίας άσκησης στην Έκθεση μέσα στην τάξη. Μία από τις δύο 13χρονες έγραψε και εκφώνησε τα ονόματα των συμμαθητριών της που ήθελε να σκοτώσει, προσέχοντας, ωστόσο, να μην την ακούσει ο καθηγητής της.

Ο διευθυντής του σχολείου καθησύχασε την ανήσυχη μητέρα, λέγοντάς της, ότι η μαθήτρια που έκανε τις απειλές θα αποβληθεί προσωρινά από το σχολείο και δεν θα της επιτραπεί να επιστρέψει μέχρι να αξιολογηθεί η ψυχική της κατάσταση από κάποιον γιατρό. Η μαθήτρια, ωστόσο, επέστρεψε στο σχολείο την επόμενη κιόλας μέρα, έχοντας στα χέρια της ιατρική πιστοποίηση.

Κατόπιν επικοινωνίας δεκάδων ανήσυχων γονιών με την αστυνομία, οι δύο μαθήτριες «απομακρύνθηκαν από το σχολικό περιβάλλον», χωρίς, ωστόσο, να καταστεί σαφές αν αποβλήθηκαν επισήμως.

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις