Logo

Αιματηρή επίθεση με ένα νεκρό στρατιώτη στο Λονδίνο [βίντεο+φωτο]



 
 

london1 22-5-2013Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Βρετανία μετά το αιματηρό περιστατικό που έγινε την Τετάρτη σε περιοχή του νοτιοανατολικού Λονδίνου...

με δράστες δύο άτομα και ένα νεκρό. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άνδρες φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος» επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν άνδρα τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σύμφωνα με το BBC, ο νεκρός είναι στρατιώτης. Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά των δύο ανδρών - που κατά μια εκδοχή κρατούσαν και πυροβόλο όπλο - και τους έχουν τραυματίσει.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι, ότι οι δράστες φέρονται να φώναζαν «ο Θεός είναι μεγάλος» («Allahu Akbar»), γεγονός που κάνει την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

london2 22-5-2013

 Όπως αναφέρει η Daily Mail η σκηνή της επίθεσης βρίσκεται πολύ κοντά στο στρατόπεδο Woolwich.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε μετά από μια σύγκρουση αυτοκινήτων και ότι οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επιχείρησαν στην συνέχεια να τον τεμαχίσουν!

 london3 22-5-2013

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή οι δράστες αποκεφάλισαν με ματσέτα τον άνδρα και στη συνέχεια ζητούσαν από τους περαστικούς να τους φωτογραφίσουν! 

london4 22-5-2013

Ο δράστης της επίθεσης

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ITV news, φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Λονδίνο, κρατώντας στα ματωμένα χέρια του ένα μαχαίρι και ένα μπαλτά.

london5 22-5-2013

Ο δράστης κοιτά την κάμερα και λέει:

«Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό είναι γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος. 

london6 22-5-2013

 Ζητούμε συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό που έγινε σήμερα οι γυναίκες, αλλά στα μέρη μας, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν τα ίδια. Δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνηση σας. Δεν νοιάζονται για σας.» 

london7 22-5-2013

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις