Logo

Ταξίδι στο διάστημα με τον... Λεονάρντο Ντι Κάπριο έναντι 1,2 εκατ. ευρώ! [βίντεο]



 
 

dcspctr 24-5-2013Ένας τυχερός νικητής φιλανθρωπικής δημοπρασίας, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο φεστιβάλ των Κανών...

πρόκειται να πετάξει στο διάστημα παρέα με τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με το νέο εμπορικό διαστημικό αεροσκάφος της εταιρείας "Virgin Galactic".

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το φετινό φιλανθρωπικό γκαλά "amfAR Cinema Against AIDS", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Hotel du Cap-Eden-Roc, έδωσε την ευκαιρία στον πλειοδότη να πάει στο διάστημα με τον Ντι Κάπριο, έναντι του ποσού των 1,2 εκατ. ευρώ. Το όνομα, μάλιστα, του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος στο φυλλάδιο της δημοπρασίας ονομαζόταν απλά ως «μυστηριώδης καλεσμένος», αποκαλύφθηκε μετά την πώληση του εισιτηρίου.

Κανονικά, ένα συνηθισμένο εισιτήριο για ταξίδι στο διάστημα με το σκάφος SpaceShipTwo της "Virgin Galactic", πωλείται έναντι 250.000 δολαρίων και ήδη περίπου 550 άτομα έχουν αγοράσει τα πολυπόθητα εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι το σκάφος δεν έχει πετάξει ακόμα στο διάστημα. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της "Virgin Galactic", η πρώτη επανδρωμένη πτήση του SpaceShipTwo στο διάστημα αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ντι Κάπριο δεν θα είναι ο μόνος διάσημος "τουρίστας" του διαστήματος, καθώς αρκετές ακόμα διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Άστον Κούτσερ και Αντζελίνα Τζολί, έχουν αγοράσει, επίσης, εισιτήρια για το διαστημικό ταξίδι με το SpaceShipTwo.

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις