Logo

Γυναίκα εμφανίστηκε ολοζώντανη 13 μέρες μετά την... κηδεία της!



 
 

ddbtlv 23-8-2013Με ανοιχτό το στόμα έμειναν κάποιοι άνθρωποι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν αντίκρισαν ξαφνικά...

μπροστά τους με σάρκα και οστά μία γυναίκα, η κηδεία της οποίας είχε πραγματοποιηθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια της 50χρονης Σάρολιν Τζάκσον κήδεψε στις 3 Αυγούστου στο Colonial Memorial Park το υποτιθέμενο σώμα της, ενώ στα χέρια τους είχαν και το πιστοποιητικό θανάτου της, υπογεγραμμένο από τον ιατροδικαστή της πολιτείας.

«Κάλεσα τη σύζυγό μου και της ανακοίνωσα από το τηλέφωνο τη θλιβερή είδηση ότι η κόρη μας είχε βρεθεί νεκρή», δήλωσε ο πατέρας της 50χρονης, Ντέιβ Μίνι.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια της Τζάκσον είχε αναφέρει την εξαφάνισή της στις 18 Ιουλίου από το σπίτι της στη δυτική Φιλαδέλφεια. Όταν, δύο μέρες μετά, εντοπίστηκε σε έναν δρόμο της πολιτείας το άψυχο σώμα μίας γυναίκας, το οποίο ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης, οι Αρχές ζήτησαν από τον γιο της, Τράβις, να δει φωτογραφίες του πτώματος και να τους πει αν επρόκειτο για τη μητέρα του. Η απάντηση ήταν καταφατική.

Την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, η Τζάκσον εμφανίστηκε ολοζώντανη σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας στο κέντρο της Φιλαδέλφεια – είδηση, η οποία σόκαρε την οικογένειά της.

«Ο Τράβις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τα καλά νέα», είπε ο κ. Μίνι, προσθέτοντας: «Πάνω που νιώθαμε έτοιμοι να αποδεχτούμε το γεγονός ότι ήταν νεκρή, μάθαμε ότι ήταν σώα και ασφαλής. Επρόκειτο για παρεξήγηση, καθώς η νεκρή γυναίκα στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έδειξαν στον Τράβις έμοιαζε απίστευτα με την Σάρολιν».

Από πλευράς του, το Υπουργείο Υγείας της Φιλαδέλφεια δήλωσε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το απίστευτο μπέρδεμα, καθώς ακολουθήθηκαν όλες οι κατάλληλες διαδικασίες που ορίζει το πρωτόκολλο, δεδομένου ότι ένα μέλος της οικογένειας της γυναίκας αναγνώρισε το πτώμα της.

Αυτή τη στιγμή, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα σχετικά με την αναγνώριση της άτυχης γυναίκας που θάφτηκε στη θέση της Τζάκσον.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-8-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις