Logo

Πατέρας έβαλε αγγελία ζητώντας κάποιον να ξυλοκοπήσει και να βιάσει την κόρη του!



 
 

fthmnst 6-11-2013Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 32χρονος πατέρας από το Μισούρι των ΗΠΑ έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο ψάχνοντας...

κάποιον πρόθυμο να ξυλοκοπήσει και να βιάσει την 11χρονη κόρη του, όσο ο ίδιος παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στην αγγελία του Άντονι Μπρίνκμαν απάντησε ένας μυστικός αστυνομικός, ο οποίος συμφώνησε να συναντήσει τον 32χρονο μαζί με την κόρη του σε ένα προκαθορισμένο μέρος.

Ο ύποπτος πίστευε ότι θα συναντιόταν με μία γυναίκα, η οποία ενδιαφερόταν να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ωστόσο, όταν έφτασε στο σημείο, έκπληκτος αντίκρισε αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν αμέσως.

Στην κατάθεσή του, ο 32χρονος πατέρας παραδέχτηκε ότι έβαλε ο ίδιος την αγγελία στο διαδίκτυο, καθώς και ότι έχει στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν είναι, συνήθως, μόνο λόγια. Ο συγκεκριμένος, όμως, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και όντως έφερε την κόρη του στο προκαθορισμένο σημείο, προκειμένου να υλοποιήσει τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μυστικός αστυνομικός που παγίδευσε τον Μπρίνκμαν.

Η αστυνομία κατέσχεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 32χρονου, ο οποίος κρατείται έναντι εγγύησης 100.000 δολαρίων, και αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-11-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις