Logo

Γυναίκα επιτίθεται με τέιζερ μέσα σε εμπορικό κέντρο [βίντεο]



 
 

blfrtsr 1-12-2013Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει δύο γυναίκες να γρονθοκοπούν η μία την άλλη σε εμπορικό...

κέντρο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της λεγόμενης Black Friday – της Παρασκευής που ακολουθεί της ημέρας των Ευχαριστιών και θεωρείται η έναρξη της σεζόν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Το πιο συγκλονιστικό απ' όλα, όμως, είναι ότι, κατά τη διάρκεια του καυγά, η μία γυναίκα χτύπησε δύο φορές την αντίπαλό της με όπλο τέιζερ.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, το βίντεο ξεκινάει με τον ήχο και τη λάμψη από το τέιζερ. Οι δύο γυναίκες συνεχίζουν να παλεύουν, γρονθοκοπώντας η μία την άλλη, μέχρι που πέφτουν στο έδαφος και τότε η μία εξ αυτών χτυπάει και πάλι την αντίπαλό της με το τέιζερ.

«Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν καυγά που είχαν μεταξύ τους δύο ζευγάρια», εξηγεί ο Μάικ Ναπολιτάνο, ο άνθρωπος που κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο. «Τα ζευγάρια αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και δεν άργησαν να κάνουν το ίδιο και οι γυναίκες. Το ένα, μάλιστα, από τα ζευγάρια, είχε κι ένα μωρό στο καρότσι».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι άγριοι καυγάδες κατά τη διάρκεια της Black Friday αποτελούν συχνό φαινόμενο κάθε χρόνο στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις