Logo

Μητέρα σκότωσε και διαμέλισε το νεογέννητο παιδί της



 
 

crscn 27-1-2014Κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού αντιμετωπίζει μία 21χρονη μητέρα από την Ουάσινγκτον, η οποία έπνιξε στην μπανιέρα...

του διαμερίσματός της τον νεογέννητο γιο της και, στη συνέχεια, διαμέλισε το άτυχο βρέφος.

Η νεαρή Λίλιαν Αλβαράδο συνελήφθη την Πέμπτη, μετά από τηλεφώνημα ανήσυχων γειτόνων στις Αρχές για να αναφέρουν ότι από το ταβάνι τους έσταζε ματωμένο νερό.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας, βρήκαν την 21χρονη, η οποία είναι, επίσης, μητέρα ενός 2χρονου κοριτσιού, στο μπάνιο του διαμερίσματός της να προσπαθεί να ξεφορτωθεί το άτυχο βρέφος, ενώ στο πάτωμα βρίσκονταν ψαλίδια και μαχαίρια.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Αλβαράδο είχε πει στον πατέρα της, ότι το μωρό είχε γεννηθεί νεκρό, ωστόσο, η έκθεση του ιατροδικαστή διαπίστωσε, ότι το άτυχο βρέφος ήταν ζωντανό.

Ο πατέρας της 21χρονης είπε, ότι δεν γνώριζε πως η κόρη του ήταν έγκυος και ότι έχει ιστορικό ψυχικής νόσου. «Κάποιες φορές την πιάνουν ψυχικές διαταραχές και όταν συμβαίνει αυτό, σταματάει να μιλάει. Τρελαίνεται. Οι γιατροί της είπαν ότι είναι άρρωστη», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις