Logo

Αδέλφια κατηγορούνται ότι έψησαν και έφαγαν νεκρό βρέφος!



 
 

plpkscnb 14-4-2014Ένας άνδρας από το Πακιστάν, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έφαγε ένα βρέφος μαζί με τον αδελφό του...

ο οποίος καταζητείται.

Μάλιστα, ο 35χρονος Μοχάμαντ Αρίφ και ο 30χρονος Φάρμαν Άλι είχαν συλληφθεί ξανά το 2011 και είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης για παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια φέρεται να είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και να τα είχαν φάει. Το περασμένο έτος, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι γείτονες των δύο αδελφών, στο χωριό Ντάρια της επαρχίας Πουντζάμπ, επικοινώνησαν ανήσυχοι με την αστυνομία, καθώς από το σπίτι τους ερχόταν μία περίεργη μυρωδιά.

«Ερευνήσαμε το σπίτι σήμερα το πρωί και βρήκαμε το κεφάλι ενός μικρού αγοριού. Έχουμε συλλάβει έναν από τους δύο αδελφούς, τον Μοχάμαντ Αρίφ, και αναζητούμε να συλλάβουμε τον άλλο αδελφό», δήλωσε ο Αμίρ Αμπντουλάχ, διοικητής της τοπικής αστυνομίας, ο οποίος προσέθεσε ότι ο 30χρονος άνδρας φέρεται να έφερε σπίτι το νεκρό βρέφος από ένα κοντινό νεκροταφείο και, στη συνέχεια, το έψησε και το έφαγε μαζί με τον αδελφό του.

Σημειώνεται, ότι στο Πακιστάν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό, επομένως οι Αρχές συνέλαβαν τον 35χρονο άνδρα με την κατηγορία της σκύλευσης νεκρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις