Logo

Ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο - Τέσσερις οι νεκροί [βίντεο+φωτο]



 
 

mouseio 25-5-2014Στους τέσσερις ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την φονική επίθεση ενόπλου στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, καθώς...

ένας εκ των τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή. 

Την ίδια στιγμή οι Βελγικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τρία βίντεο της επίθεσης, φωτογραφίες καθώς και την περιφραφή του δράστη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή πέθανε και ο Βέλγος που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος και προστέθηκε στους νεκρούς της επίθεσης, που είναι δύο Ισραηλινοί τουρίστες και μια Γαλλίδα εθελόντρια του μουσείου,

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας της Βελγικής πρωτεύουσας ο δράστης έδρασε «ενδεχομένως μόνος του» και ήταν «καλά προετοιμασμένος», ωστόσο δεν επιβεβαίωσε ότι πρόκειται «για τρομοκρατική ή αντισημιτική πράξη».

Τα βίντεο προέρχονται από τις κάμερες του μουσείου και η Βελγική αστυνομία τα έδωσε στη δημοσιότητα μαζί με τις φωτογραφίες του δράστη, ζητώντας από τους πολίτες τη συνδρομή τους για την αναγνώρισή του. 

mouseio2 25-5-2014

Στα επίμαχα βίντεο ο άνδρας απεικονίζεται να πυροβολεί με ένα ημιαυτόματο τουφέκι Καλάσνικοφ.

Είναι μετρίου αναστήματος και γυμνασμένος, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου η οποία δημοσίευσε την περιγραφή του στον ιστότοπό της.

mouseio3 25-5-2014

 Ο δράστης όταν  εξαπέλυσε την επίθεση φορούσε ένα σκουρόχρωμο καπελάκι του μπέιζμπολ, γυαλιά, σκούρο παντελόνι και κουβαλούσε δύο τσάντες. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν διακρίνονται καθαρά στα ασπρόμαυρα πλάνα.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Βρυξέλλες: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο Εβραϊκό Μουσείο [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις