Logo

Επιβεβαιώθηκε η συντριβή του χαμένου αεροσκάφους της Air Algerie



 
 

airalgerie3 24-7-2014Η Air Algerie επιβεβαίωσε τη συντριβή του αεροσκάφους της, που χάθηκε καθ' οδόν από την Μπουρκίνα Φάσο προς στο Αλγέρι, την Πέμπτη...

"Μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει συντριβεί", δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αξιωματούχος του αλγερινού αερομεταφορέα, χωρίς να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τον τόπο ή τα αίτια της συντριβής.

Νωρίτερα, αλγερινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη σε τοποθεσία εκτός πορείας, κοντά στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, Νιαμέυ.

Στο μεταξύ, δύο Μιράζ της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκαν από τη βάση τους στη Δυτική Αφρική, προκειμένου να εντοπίσουν την πτήση της Air Algerie.

Ο πρωθυπουργός της Αλγερίας Αμπντέλ-Μαλέκ αλ-Σελάλ δήλωσε πως η πτήση της Air Algerie μετέφερε 119 επιβαίνοντες, περιλαμβανομένου επταμελούς πληρώματος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η επαφή με το αεροπλάνο χάθηκε ενώ πετούσε πάνω από το νότιο Νίγηρα. "Τα θύματα είναι Αλγερινοί και ξένοι", είπε ακόμη χωρίς να επεκταθεί.

Η νέα αεροπορική τραγωδία σημειώνεται λίγες μόλις ώρες από το δυστύχημα με το αεροσκάφος της TransΑsia Αirways και μια εβδομάδα μετά την συντριβή του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Συνετρίβη στο Νίγηρα το αγνοούμενο αεροσκάφος της Air Algerie;


Τελευταίες Ειδήσεις