Logo

Τζιχαντιστές φωτογραφίζονται με κομμένα κεφάλια Σύριων στρατιωτών!



 
 

jihadist heads 29-7-2014Εντάλματα σύλληψης για τρομοκρατία, εξέδωσαν οι αυστραλιανές αρχές, σε βάρος δύο Αυστραλών πολιτών, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών...

που τους εμφανίζουν να κρατούν τα κομμένα κεφάλια Σύριων στρατιωτών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος αντικατασκοπείας της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Νιλ Γκόχαν, πρόκειται για τους Χαλίντ Σαρούφ και Μοχάμεντ Ελομάρ, Αυστραλούς υπηκόους.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό στο Twitter της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που έχει αποσπαστεί από την Αλ Κάιντα.

Δείχνουν τα αποκεφαλισμένα πτώματα και τα κεφάλια πέντε στρατιωτών, οι οποίοι σκοτώθηκαν στην επαρχία Ράκα της Συρίας. Τα κεφάλια φέρεται να κρατάει ο Ελομάρ.

Όπως μετέδωσε το ABC, οι Σαρούφ και Ελομάρ ταξίδεψαν στη Συρία και το Ιράκ στο τέλος του περασμένου χρόνου.

«Μόλις πατήσουν το πόδι τους σε αυστραλιανό έδαφος θα συλληφθούν», είπε ο Γκόχαν.

Η Αυστραλία έχει προειδοποιήσει σχετικά με τους πολίτες της εκείνους, οι οποίοι πιστεύεται ότι μάχονται στο εξωτερικό μαζί με τους αντάρτες, περιλαμβανομένου κι ενός βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος αυτό τον μήνα σκότωσε τρία άτομα στη Βαγδάτη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζορτζ Μπράντις ανακοίνωσε μία σειρά από αυστηρές μεταρρυθμίσεις σε θέματα εθνικής ασφαλείας που θα διευκολύνουν τον εντοπισμό Αυστραλών πολιτών, οι οποίοι θεωρείται ότι πολέμησαν στο εξωτερικό, τόσο όταν βρίσκονται εκεί όσο και κατά την επιστροφή τους στη χώρα τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις