Logo

Φωτορεπόρτερ συνελήφθη στο πεδίο μάχης του.... Φέργκιουσον - Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς [βίντεο+φωτο]



 
 

ferguson9 19-8-2014Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς τις πρώτες ώρες τις Τρίτης στο Φέργκιουσον μετά...

τις νέες διαδηλώσεις κατά τις οποίες η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος που διαμαρτυρόταν για την δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικανού Michael Brown από αξιωματικό της αστυνομίας.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε η σύλληψη ενός φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τα επεισόδια στο προάστιο του Σεντ Λούις, ενώ τα αποτελέσματα μια ανεξάρτητης αυτοψίας σε συνδυασμό με ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο για τη δολοφονία του νεαρού Αφοαμεριανού δημιουργεί αμφιβολίες για τα όσα έχει πει η αστυνομία σχετικά με το πως ο αστυνομικός Daren Wilson πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο Michael Brown.

Το νέο ντοκουμέντο, ένα βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του νεαρού Αφροαμερικανού, δείχνει, όπως σημειώνει το nydailynews, τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγες μόλις στιγμές μετά το θανάσιμο τραυματισμό. 

ferguson3 19-8-2014

Το βίντεο, που δείχνει έναν δεύτερο λευκό αστυνομικό να στέκεται πάνω από το σώμα του άοπλου Αφροαμερικανού, ο οποίος είχε πυροβοληθεί λίγα λεπτά νωρίτερα, έχει προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού Michael Brown. 

ferguso2n6 19-8-2014

ferguson4 19-8-2014

ferguson7 19-8-2014

ferguson8 19-8-2014

Η σύλληψη του φωτορεπόρτερ

ferguso2n 19-8-2014

Στο μεταξύ, τη σύλληψη από τις Αμερικανικές αστυνομικές αρχές ενός από τους φωτογράφους του που κάλυπτε τα γεγονότα στο Φέργκιουσον του Μισούρι επιβεβαίωσε το φωτο-ειδησεογραφικό πρακτορείο Getty Images.

Το πρακτορείο δεν διευκρινίζει τους λόγους για τη σύλληψή του απεσταλμένου του, Scott Olson, στο Φέργκιουσον, το οποίο για περισσότερο από μια εβδομάδα συγκλονίζεται από βίαιες ταραχές, λόγω της δολοφονίας του νεαρού Αφροαμερικανού.

ferguson 19-8-2014

Στο Φέργκιουσον από το βράδυ της Δευτέρας αναπτύχθηκε η Εθνική Φρουρά, ήρθη η απαγόρευση κυκλοφορίας, που ίσχυε στο προάστιο για δύο συνεχόμενες νύχτες, ωστόσο η κατάσταση κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν. 

ferguson910 19-8-2014

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, ανακοίνωσε ότι στέλνει στην περιοχή τον υπουργό Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ, προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του νεαρού Αφροαμερικανού, ενώ απηύθυνε έκκληση για αυτοσυγκράτηση προς όλες τις πλευρές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις